top of page

Termeni si conditii

   Realizarea de donatii catre Fundati Viitor Pentru Copiii Romaniei prin intermediul site-ului www.casasfiosif.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. 


  Site-ul www.casasfiosif.ro este administrat de Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei cu sediul in Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 56E, sector 3, Bucuresti, înscrisă în registrul persoanelor juridice fara scop patrimonial aflat la Judecătoria sectorului 3 la nr. 85 din data 30.04.1998.
  Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.casasfiosif.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


 Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
 Pentru a face donatii catre Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei pe www.casasfiosif.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe site-ul nostru.
 In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
 In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 Drepturile de autor (Copyright)
 Intregul continut al site-ului www.casasfisosif.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.casasfiosif.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail casasfiosif@mailbox.ro


 Politica de confidentialitate
 Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:
1.    Dreptul la informare (art.12)
2.    Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
1.    Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
1.    rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
2.    transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
3.    notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
2.    Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
3.    Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
4.    Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).
 Litigii
 Prin utilizarea sistemului de plati online in vederea efectuarii de donatii prin sisteme de plata electronice, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei. In cazul unor eventuale conflicte intre Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei si donatorii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.
 Returnarea sumelor donate
In conditiile in care din motive personale doriti sa retrageti suma donata va rugam sa ne contactati furnizand toate datele tranzactiei asa cum va vor fi ele transmise de operatorul de plati. Returnarea sumei donate se va face exclusiv prin metoda prin care a fost facut viramentul (ex: retur catre cardul de credit / debit, cont bancar, cont PayPal).
Nu acceptam returul sumelor in alte conturi sau prin alte metode de plata (ex: numerar).
Nu efectuam returnarea sumelor mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data la care operatiunea a fost executata.
Returul sumelor se va face integral acolo unde este posibil acest lucru. In cazul in care din ratiuni logistice ( ex: comisioane bancare ) returul sumei implica costuri pentru Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei acestea vor fi scazute din suma initala ce a fost donata.
 Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu efectuarea unei donatii, clientul accepta fara obiectii Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din utilizarea www.casasfiosif.ro.
Site-ul casasfiosif.ro. – http://casasfiosif.ro./ – si toate sub-paginile lui (de forma http://casasfiosif.ro./pagina) – (denumit „SITE” in continuare) este realizat pentru a furniza informatii de interes general.
Prin utilizarea SITE-ului si prin folosirea materialelor prezentate pe SITE (fie ele gazduite pe SITE sau pe site-uri externe), sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Persoana care se ocupa de SITE – Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei – (denumita „PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE” in continuare) depune eforturi ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE va incerca corectarea acestora. Cu toate acestea, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiei aflata in acest SITE.
Despre responsabilitatea asupra continutului site-ului
Informatia oferita:
•    nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
•    poate contine greseli;
•    poate contine legaturi web spre alte sit-uri asupra continutului carora PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici 
•    o responsabilitate;
•    este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulare;
•    poate fi schimbata in orice moment, fara nicio notificare prealabila;
•    poate fi stearsa oricand de pe SITE;
•    este pur informativa, ar trebui sa fie perceputa de forma unui eseu, ganduri puste in online, si nu este destinata aplicarii informatiilor in sens personal sau profesional.
PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot apare datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente in prezentul site. Mai mult decat atat, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu raspunde pentru problemele care pot aparea in urma folosirea informatiilor de pe SITE.
Despre site: SITE-ul poate oricand si fara notificare prealabila:
•    sa fie oprit;
•    sa fie modificat din punct de vedere al continutului, designului, structurii;
•    sa fie mutat pe alt server sau alt domeniu.
•    Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul sectiunii exclusiv pe propria raspundere. In cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate utilizatorii accepta ca PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE va fi absolvita de orice raspundere. De asemenea, pentru orice tip de continut din SITE (text, video, imagine, prezentare, fisier de descarcat), PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu va putea fi trasa la raspundere pentru eventualele pagube, de orice natura, provenite din folosirea acelui continut.
•    Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei PERSOANEI CARE SE OCUPA DE SITE de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile PERSOANEI CARE SE OCUPA DE SITE impuse de lege.
•    Despre linkurile externe, materialele provenite din terte parti (de exemplu, imagini preluate de pe alte site-uri, clipuri video postate de pe alte site-uri, linkuri catre alte site-uri) si comentariile de pe SITE: PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu se identifica in mod necesar si nu isi asuma raspunderea pentru opiniile si viziunile exprimate in materialele de pe SITE si/sau in comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natura la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale carui idei sunt complet in afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de baza prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE catre alte site-uri (site-uri externe), imaginile, prezentarile, documentele sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE. PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu isi asuma nicio responsabilitate pentru acele resurse.
•    Precizari finale: PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment.

Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe SITE.

bottom of page